Rólunk írták Nincs bejelentkezve 
       Hí­rek
Biográfia
Tagok
Koncertek
Képek
Videók
Rólunk írták
Turné napló (új)
Barátaink
Disztró
Vendégkönyv (új)
    


   Contact:
   bogyo@kateter.hu
Régebbi lemezek


Mi van má? (live) 2005


Jószerencsét! 2002


Jogosan Dühös 2000

   
Skinbomb cikk

Botrány! Felháborító! Tűrhetetlen! Botrány! Felháborító! Tűrhetetlen! Botrány!

Bogyó, a Katéter énekes-gitárosa, amikor elmesélte ezt a sztorit, azt hittem, csak viccel, hiszen egy jól megtermett állat punk srác, aki ráadásul még boxol is. Emberi alattomosság és gerinctelenségről példákat tudna bármelyikünk mondani, de ez mindenben lövi őket. A hit, ami bennem élt, egyre erősödik. CSAK A HALOTT NÁCI A JÓ NÁCI!!! Nincs kivétel!
Az pedig, hogy a rendőrök is őket támogatja, nem lep meg a férgek csak a férgekkel értik meg egymást, de eltapossuk őket, ha erősek leszünk.
1999. április 28-án Esztergomban Katéter koncertre került sor a Molotov bárban. A koncerthelyiségben pangás volt, a zenekarral együtt talán 20 fő lehetett. Éjfél körül Bogyó (Katéter énekes-gitárosa) a Molotov előtti parkolóban egyedül tartózkodott, amikor 6 újfasiszta eszméket valló fiatal inzultálni kezdte. Ez két szó után ütéssé fajult, ami rögtön viszonzásra került. A tetten felháborodva hárman ugrottak rá Bogyóra, aki válaszul sörösüveggel ütötte le az egyiket. Ekkor 6-1 volt az arány. A verekedés a Molotovban folytatódott, akkor a neonáci fiatalok száma már 30-ra emelkedett. Nem kíméltek se nőt, sem pedig férfit, mindenkit ütöttek. Kb. egy órán keresztül tartott a verekedés, mire kiért a rendőrség. Ekkor jegyzőkönyvet nem felvéve néhány nevet összeírtak. A buli a tatabányai kórházban folytatódott, kivert fogak, szétszakadt szájak, majd reggel Bogyót még a tatabányai kapitányságra is becibálták. Rá egy hétre Bogyó idézést kapott súlyos testi sértéssel és garázdasággal gyanúsítva.
Ott kiderült, hogy a már beidézett náci kollégák a következőket vallották: ők csak annyit láttak, hogy egy részeg, bedrogozott punk (ez nem igaz) az éppen arra járó (micsoda véletlenség) 30 fős szélsőjobboldali skinhead csapatra rátámadt (micsoda bátorság), majd egyet leütött sörösüveggel és más nem történt (milyen elnézőek).
A következőkben Bogyó írta le a véleményét az esetről: 

„Véleményem szerint, akiknek van bátorságuk ahhoz, hogy 30-an egy órán keresztül egy embert verjenek, és fiatal lányokat üssenek meg, legyen bátorságuk ahhoz is, hogy a törvény előtt is vállalják tettüket, különben mindig is gyáva kis patkányok maradnak. Ez az eset rávilágít egy létező és egyre elhatalmasodó problémára, a neonáci mozgalomra, amelyek kedvükre garázdálkodhatnak, mivel a hatóság nem tudja és nem is akarja őket ebben megakadályozni!” - Bogyó
Fogjunk össze és közös erővel pusztítsuk el a fasizmus és nácizmus mocskos eszméit!!!További cikkek >>>

MySpace.com | Dinamo Punk-Rock Fest | Zajlik.hu | Punkportal.hu | PunkLap.hu | PunkFórum | Tilos Rádió Budapest | Pogo Radio Mannheim | maPam

Copyright © KATÉTER zenekar 2007