Rólunk írták Nincs bejelentkezve 
       Hí­rek
Biográfia
Tagok
Koncertek
Képek
Videók
Rólunk írták
Turné napló (új)
Barátaink
Disztró
Vendégkönyv (új)
    


   Contact:
   bogyo@kateter.hu
Régebbi lemezek


Mi van má? (live) 2005


Jószerencsét! 2002


Jogosan Dühös 2000

   
24óra - Tarajos muzsikosok gitárfesztiválja

Punkfesztiválon mulathattak a fiatalok szombat este Oroszlányban.A rendezők a PANKKK program keretében nyertek hatszázezer forintot,így a mostani hét végi bulit még biztosan követi tizenegy rendezvény.

Oroszlány A 2.Bányász-Punk Fesztiválra Tatabányáról,Hatvanból,Tapolcáról,de még Romániából is érkeztek fellépők.A tarajos fejdísz nem volt kötelező,de többen égnek álló fejékkel szórakpoztak.Szemes Gábor főszerveőtől,az Amatőr Klub vezetőjétől megtudtuk,hogy a fesztiválnév ötlete a Katéter zenekartól ered.
-A csapat már többször fellépett Oroszlányban.Tavaly Tatabányán szervezték meg az 1.Bányász-Punk Fesztivált.Szeretnénk,ha a megmozdulás jövőre is folytatódna.Innen jött az ötlet,hogy ezzel a programmal induljon a PANKKK program-mondta a főszervező.
Szintén ötletként merült fel az is,hogy minden évben más bányászvárosban bulizzanak a punkok.Így elképzelhető,hogy legközelebb Dorogon fesztiváloznak.
Mivel az Amatőr Klub a PANKKK(Program a Nemzeti Kortárs Könnyüzenei Kultúráért)
program keretében hatszázezer forintot nyert a vidéki zenekarok felléptetéséért,tizenegy alkalommal még biztosan gitárdübörgés tölti meg a helyszínűl szolgáló Bányász Klub Alapítvány színháztermét.A tervek szerint lesz rock-,blues-,és dzsesszkoncert is.
Miközeben a tatabányai Közvilágítás után a romániai No Man's Band is elhagyta a színpadot,a szintén megyeszékhelyi Katéter csapott a húrok közé.Őket még a hatvani Éhenkórászok és a tapolcai Iszonyat követte.Niki,Veronika,Betti és Kata-Környéről,Tatabányáról és Oroszlányról-eközben elárulták,hogy a hangulat miatt jöttek.Többször résztvevői voltak már hasonló punkos mulatságnak.A Katéter nagy kedvencük.
A megyeszékhelyi Katéter zenekar énekes-gitárosa,Bogyó,a szervezésben is közremüködött.-Az Iszonyatot régóta ismerjük.Ők hozták magukkal a román bandát,akik két magyarországi fellépésükből egyszer Oroszlányban léptek színpadra-mondta koncert után Bogyó.A hét éve alakult bányász-punk csapat elnevezése az egyik tag foglalkozásából ered.Pityu a zenekar basszusgitáros-vokálos poszton áll helyt,civilben pedig a márkushegyi bánya dolgozója.Az oroszlányban 103.fellépését ünneplő punkok Portugáliában és Németországban is felléptek.Harmadik albumuk mellé a negyediket készítik.További cikkek >>>

MySpace.com | Dinamo Punk-Rock Fest | Zajlik.hu | Punkportal.hu | PunkLap.hu | PunkFórum | Tilos Rádió Budapest | Pogo Radio Mannheim | maPam

Copyright © KATÉTER zenekar 2007