Rólunk írták Nincs bejelentkezve 
       Hí­rek
Biográfia
Tagok
Koncertek
Képek
Videók
Rólunk írták
Turné napló (új)
Barátaink
Disztró
Vendégkönyv (új)
    


   Contact:
   bogyo@kateter.hu
Régebbi lemezek


Mi van má? (live) 2005


Jószerencsét! 2002


Jogosan Dühös 2000

   
24 óra - Akció és reklámmocsok

Valamelyik nap teljesen megtelt a levélszekrényem a legkülönfélébb szórólapokkal, reklámkiadványokkal. nem kértem egyiküket sem, de megkaptam, hogy tájékozott lehessek.

Amúgy istenigazából beindult a Nagy Év Végi Kampány. Természetesen mindenki garantálja a legjobb minõséget, mérsékelt, vagy éppen a legolcsóbb áron. születésnapi akciók, végkiárusítások, húsz-, negyven-, ötveszázalékos árengedmények - mi kell még?

Elsõsorban pénz, aztán kívánságlista, végül, de nem utolsósorban számológép, illetve kockás füzet. Sokan - kényszrûségbõl - sportot ûznek abból, hogy ötven-száz-ötszáz forintos megtakarításért bejárják fél Tatabányát vagy Esztergomot. vannak, akik fegyelemre sem méltatják a vásárlásra csábító kiadványokat - vagy nagyon vastag a pénztárcájuk, vagy ninsc is...
Nekem általában annyi kapcsolatom van azév végi " óriási, szenzációs, megismételhetetlen" lehetõségekkel, hogy bólintok, amikor a családi tanács megszevaz valamit. Bizony, gyengébb nem az erõsebb.

Jobban érdekel például Koncz Zsuzsa, aki december elején koncertezik a megyeszékhelyen. Szeretem a dalait, mosolygós arcát.
Megdöbbenve láttam a minap, hogy a városban több helyen a neces énekesnõ plakátjai középen, éppen az arca helyén egy-egy szórólap éktelenkedik. Figyelem, ez már itt nem a reklám, hanem a rekámmocsok helye! annyit azért elárulhatokm, hogy a bizalomgerjesztõ Katéter nevet viselõ együttes hívja a fiatalokat.
Mindegy, hogy hová: tegnap volt a buli.

Nem ismeres a Katétert, szerencsére eddig még névadójukkal sem volt találkozásom. Mindenestre, ahogy levelesszekrényemben megfér a tucatnyi reklámkiadvány, éppen úgy helye lett volna a Katéternek is Koncz Zsuzsa képe mellett. Vagy alatt.

 

by 24 óraTovábbi cikkek >>>

MySpace.com | Dinamo Punk-Rock Fest | Zajlik.hu | Punkportal.hu | PunkLap.hu | PunkFórum | Tilos Rádió Budapest | Pogo Radio Mannheim | maPam

Copyright © KATÉTER zenekar 2007